TurboCopy


Hari ini aku nak berkongsi sedikit pasal satu aplikasi (software) yang boleh membuat salinan (copy) dari mana-mana port usb ke pc atau laptop anda dengan pantas dan laju. Kelajuan penyalinan (copy paste) ini adalah 2x ganda daripada yang biasa. Nama software nie TURBO COPY. Lebih laju daripada Tera Copy* dan juga Extreme Copy*. Tak percaya? rujuk gambar dan info dibawah


Aku test copy semua lagu (3 GB) dari pendrive aku ke folder music dalam komputer aku. Kurang 5 minit jer ianya selesai (selalunya 15-30 minit). Sesuai untuk mengcopy (BI di Melayukan) fail yang besar-besar.


Korang boleh download benda nie kat link dibawah. Selepas download, extract dan install dulu sebelum guna erk..Aku sekadar share dan berkongsi pengetahuan. Sebarang masalah jangan rujuk aku erk. Lapipun aku tak ada share dengan syarikat yang kuarkan produk nie..hehe Selamat mencuba.

Untuk download, KLIK KAT SINI

Kredit kat Hazizi (PPN) sebab bagi info dan tunjukkan aku benda nie.


5 comments:

  1. hihi...orait nk try gak...tenkiu..:)

    ReplyDelete
  2. Sila-sila..banyak lagi benda nak share nie tapi tak jumpa mana letaknya..:)

    ReplyDelete
  3. Nice Info dude..Thanks

    ReplyDelete